POLÍTICA DE QUALITAT

A Mallol Traductors Associats, SL oferim serveis de traducció, correcció i transcripció. Treballem amb la màxima seriositat i competència per poder satisfer qualsevol necessitat d’edició i traducció de textos que els nostres clients ens presentin.

Des dels nostres inicis el 1979, ens ocupem de les comandes amb professionalitat i rigor, i les lliurem amb puntualitat. Fent un pas endavant en el servei als nostres clients, hem implantat un sistema de gestió de la qualitat que ens facilitarà complir en tot moment els requisits dels clients, i també els legals i reglamentaris.

Mitjançant el sistema de gestió de la qualitat, d’acord amb la norma UNE-EN-ISO 9001:2015, pretenem augmentar contínuament la qualitat dels nostres serveis per aconseguir la màxima satisfacció dels clients i millorar constantment els nostres serveis. Per això, establim objectius de qualitat que són revisats periòdicament.

El sistema de gestió de qualitat es descriu al manual de la qualitat i a tota la documentació relacionada, i en controlem l’eficàcia per mitjà d’auditories internes, revisions fetes per la direcció i les enquestes als nostres clients. A més, implementem millores quan és convenient.

El sistema de gestió de la qualitat de Mallol Traductors Associats, SL, documentat en aquest manual i en els procediments i instruccions associats, és d’aplicació a tots els àmbits de l’empresa i a les persones col·laboradores.